Hem > Hyresgäst > Vid flytt

Vid flytt

Uppsägning

Om du vill säga upp ditt boende vill vi att du gör det i god tid. Vi behöver din skriftliga uppsägning senast 3 månader innan du ska flytta. Uppsägningen gäller från och med den första dagen i nästkommande månad och löper 3 månader från den dagen. Lycka till med ditt nya boende och hoppas vi ses snart igen.

Adressändring

Vare sig du flyttar till oss eller från oss, kom ihåg att göra adressändring på www.adressandring.se i god tid så att du inte riskerar att missa viktiga brev från exempelvis myndigheter. Det kan ju vara bra att meddela vänner och familj också.

Nycklar, besiktning och städning

När du flyttar lämnar du tillbaka samtliga nycklar. Skulle det vara så att någon nyckel saknas måste vi tyvärr byta lås och dessvärre debiteras du för denna kostnad. Vid varje flytt besiktar vi boendet så att nästa gäst kan få en trevlig start på sitt boende. Detta gäller såväl boendets allmänna skick som slutstädningen. Skulle det vara så att boendet visar sig ha slitage som anses vara utöver det normala så kan det hända att du får stå för delar eller hela kostnaden för reparation av detta.

Tips inför flytt

  • Säg upp eller flytta avtalet för hushållselektriciteten.

  • Glöm inte adressändringen.

  • Anlita en städfirma om du vill slippa slitgörat och inte riskera att åka på bakläxa. 

  • Boka tid för besiktning i god tid om du gjort någon förändring så att du hinner återställa det om det inte skulle vara godkänt.

  • Boka tid för slutbesiktning med oss.